Golfkerho

Ohjaaja Leena Lehtinen.

Puhelin 040 7748021.

S-posti leena.lehtinen@hotmail.com

Golfkerho on yhdistyksessämme saanut golfista kiinnostuneiden keskuudessa laajan kannatuksen. Kerhoon voi liittyä Ilmoittautumalla kerhon ohjaajalle, edellyttäen että olet yhdistyksen jäsen. Kerhossa toimii noin 40 aktiivista jäsentä sekä naisia että miehiä. Tervetuloa mukaan hienon harrastuksen pariin.

Vuoden 2021 mestaruuskilpailut järjestettiin golfkerhon toimesta Kalaforniassa elokuussa 2021.

Mestaruuskisat pidetään 24.8.2022 Yyteri Golf kentällä, klo 13 alkaen. Kisainformaation ja ilmoittautumisohjeet löytyvät nyt Yyterin kilpailukalenterista.

Seniori patina golfmestaruuskilpailuihin osallistuvat kerhomme jäsenet ilmoittaisitteko ystävällisesti tiedon osallistumisestanne allekirjoittaneelle varmistaaksenne seuran avustuksen.

Leena Lehtinen