Senioritanssi

Ohjaaja: Markku Siltanen 

Puh.: 044 982 0316 

S-posti: make.siltanen@dnainternet.net          

Senioritanssien harrastajien kokoontumispaikka muuttuu. Nuorisotalo otetaan rokotuskäyttöön alkaen 15.11. toukokuun loppuun asti. Uusi paikka on Yhteisötalo Otava, Otavankatu 5 B, kellarikerros. Harjoitukset alkavat siellä 17.11. klo 10:30 - 12:00. Valitettavasti tila saatiin vain joka toiseksi viikoksi, eli harjoitella voi vain parillisina viikkoina.

Senioritanssi on kehittävä  ja hauska harrastus seniori-ikäisille. Se on yksi parhaita lajeja taspaino- ja ketteryysharjoitteluun. Sen ansiosta liikkeiden koordinaatio, liikkeiden sujuvuus ja tasapaino paranevat. Tempon vaihtelut harjoittavat hernoston, lihaksiston ja eri aistikanavien yhteistyötä. Tanssin pyörteissä tanssija tekee koko ajan aktiivista aivotyötä. Jokaisella tanssijalla on oma koreografia , joten tanssiessa muisti harjaantuu.

Tervetuloa hauskan ja kehittävän harrastuksen pariin ja iloisten tanssijoiden seuraan.

Kuvassa vasemmalla syksyllä 2019 työnsä aloittava ohjaaja Helena Lehistö ja oikealla kukitettuna pitkän ohjaajauran tehnyt Ella Peltoniemi
Senioritanssijat esiintymässä Joulujuhlassa 8.12.2018
Senioritanssijat ja Ella Peltoniemi kukitettuna

Vuonna 2020 kerhossa on ollut mukana 19 iloista ja innokasta tanssijaa. Kokoontumisia oli 10 kertaa, alkaen 8.1.2020 ja viimeksi 11.3.2020, jolloin tanssijat olivat esiintymässä Viikkarin Valkaman päivätoiminnassa. Kevääksi oli sovittu vielä viisi esiintymistä, mutta korona katkaisi senioritanssin koko loppuvuodeksi. Kerho odottaakin nyt koronarajoitusten loppumista, jotta hienoa harrastusta päästään jatkamaan. Päivä ja aika tulevat pysymään samana, mutta paikka vaihtuu Nuorisotalon pikkusaliin.